Workshop & Event

En workshop är en möjlighet att fördjupa sig i ett visst tema och fokus tillsammans i en mindre grupp. I en workshop blandas teori & praktik och vi jobbar med både utbildning, teknik och färdigheter. Detta tar du sedan med dig för att kunna implementera i din egen träning. 

WORKSHOP: Styrka & Teknik

HÖFTBÖJ & KNÄBÖJ
Våra 2 största rörelsemönster som nästan alltid i någon form ingår i våra träningspass. Men hur ska jag egentligen träna dem på bästa sätt? 
 
Under denna workshop går vi igenom dessa rörelsemönster och ett par övningar av varje, både teoretiskt och praktiskt. Vi pratar både teknik, syfte, användning och nytta av de olika rörelsemönstren. 
Hur fungerar kroppen i dessa rörelser, vad ska jag tänka på, finns det några rätt eller fel? 

Tid & Datum: 
Pris: 850kr
Plats: B-ROOM
Minst 3 personer för att workshopen ska bli av. 

 

CORE-TRÄNING - Stärk din core inifrån och ut! 
Core/Bål-träning, grunden för all annan träning! Fungerar inte mitten på kroppen – din kärna kommer inte heller resten av din kropp fungera optimalt! 
 
I denna workshop går vi igenom vår core från grunden, från anatomi och fysiologi till stabilitet och styrka. Djupa muskler och ytliga muskler. 
 
Denna workshop passar dig som vill ta din träning ett steg längre genom att bygga kroppen inifrån, men också dig som kanske har problem med din rygg, nyligen har fött barn eller bara behöver träna upp din core!

Tid & Datum: 
Pris: 700kr
Plats: B-ROOM
Minst 3 personer för att workshopen ska bli av. 

WORKSHOP: Löpning

LÖPTEKNIK
Det finns lika många löpstilar som det finns människor, men det finns också mer eller mindre bra teknik att springa med, både för prestation och ur ett skadehänseende.
I denna workshop diskuterar vi löpsteget, varifrån kraften i löpsteget kommer från, var fotens isättning bör landa, benets cykel och mycket mer. Självklart testar vi även några övningar du sedan kan använda dig av för att förbättra din löpteknik. 

Tid & Datum: 
Pris: 850kr
Plats: B-ROOM
Minst 3 personer för att workshopen ska bli av. 

 

 STYRKA FÖR LÖPNING
Hur ska jag styrketräna som löpare för att få ut mer av min löpning? 
I denna workshop bryter vi ner löpningen för att titta närmare på hur vi ska träna vår muskulatur för att få ut maximalt resultat. 
Varför är det viktigt att som löpare ha starka sätesmuskler? Hur påverkar min core-muskulatur min löpning? Kan bättre styrka ge mig ett bättre löp-steg? Allt detta och mycket mer reder vi ut tillsammans under denna workshop. 

Tid & Datum: 
Pris: 700kr
Plats: B-ROOM
Minst 3 personer för att workshopen ska bli av.